Pred početak nove sezone Denver Nagetsi imali su medija dan, a Nikola Jokić je govorio o predstojećim pripremama, MVP nagradi i saradnji sa Džamalom Marejem na parketu.

Vratio se Jokić na početak svoje NBA misije. Kaže da mu je sada znatno lakše uoči priprema za novu sezonu. 

„Znao sam da će biti teško, bila mi je prva godina i borio sam se za mesto i ulogu u timu. Čak je i druge godine bilo tako. Ali sada znam šta da očekujem, znam šta ćemo raditi, poznajem svoje saigrače, trenere… Mislim da će sada biti opuštenije. Pokušaću samo da igram i da uradim šta je potrebno kako bih pomogao saigračima da svi budemo bolji“, rekao je Jokić.

Jokić je rekao da uopšte ne razmišlja o individualnim nagradama.

„To je nešto što dolazi uz dobre igre i pobede celog tima. To nije nešto što, ja lično, jurim i za šta igram. Ja treniram i igram samo za tim“.

Jokić ima sjajnu saradnju na parketu sa Džamalom Marejem, ali kaže da njima dvojici to dolazi spontano i da nema potrebe da uvežbavaju svoju igru posebnoi.

„To dolazi samo od sebe kroz igru. Imamo dobru hemiju u timu. Imam takav odnos sa više igrača. Ali Džamal i ja imamo loptu najviše u rikama i zato mediji i navijači najbolje vide tu našu saradnju, ali imamo je i sa drugim igračima“, zaključio je Nikola Jokić.

(pinnbet.rs)

Povezani članci

22. oktobra 2019. in Vesti, Košarka

CRVENA ZVEZDA BEZ TRENERA: Milan Tomić podneo ostavku!

-Košarkaški klub Crvena zvezda ostao je bez trenera! Milan Tomić je podneo ostavku na mesto šefa struke. Ekipu Zvezde će,…
Više
22. oktobra 2019. in Vesti, Košarka

JOKIĆ ŠOKIRAO IZJAVOM: Nisam trenirao, jer sam gledao Pokemone!

-Nova sezona NBA lige kreće u sredu rano ujutro po srednjeevropskom vremenu. Srbiju će u najjačoj ligi sveta u sezoni…
Više
20. oktobra 2019. in Vesti, Košarka

TREĆI UZASTOPNI PORAZ ZVEZDE: Crveno-beli pali u Novom Mestu posle preokreta Krke

-Košarkaški Krke pobedili su večeras posle preokreta Crvenu zvezdu sa 79:77 (17:20, 20:25, 18:16, 24:16) u trećem kolu ABA lige.…
Više