Srpski Engleski

O NAMA

PINN BET je jedinstven i neprikosnoven u svetu sportskog klađenja. Za razliku od konkurencije koja sve više posla prebacuje na mašine, PINN BET se drži konvencionalnog stila rada, jer smatra da je ravnopravna samo borba „Čoveka na Čoveka“, i to u najpoštenijim uslovima i po najkorektnijim kvotama. PINN BET je razvio sopstvene softvere, ali upravljačku ulogu ima vrhunski tim stručnjaka koji igračima omogućava pogodnosti kakve nikada do sada nisu imali.

Ekipa PINN BET broji više od 50 stručnjaka, vrhunskih profesionalaca različitih profila – programera, analitičara, statističara, bukmejkera, trejdera. Osim što poseduje iskustvo sakupljeno u najvećim svetskim kladioničarskim centrima, njeni članovi i sami jesu igrači i zato osećaju šta je kladioničarima potrebno. A potrebna im je fer borba. Upravo to im nudi PINN BET.

Naš tim ljudi vodi računa o svakom aspektu klađenja – najvećoj ponudi, najboljim kvotama, najbržem i najpreciznijem teletekstu, sveobuhvatnom softveru. Zato smo, bez lažne skromnosti, najbolji u zemlji, ali i šire. Tajna našeg uspeha leži u činjenici da je kod nas čovek iznad svega. PINN BET sam pravi kvote i one su garantovano najbolje.

Broj igara i pokrivenost spotskih događaja najveći su na svetu. PINN BET vam nudi ono što drugi ne smeju. Nema više bacanja para i varanja sa malim kvotama. PINN BET vam nudi samo fer kvote. Primetićete da su sve, ali baš sve kvote kod nas značajno veće – i na favorita i na autsajdera, i na golove i na kombinacije... U drugim kladionicama morate da vežete četiri para da biste postigli željeni dobitak, a kod nas će vam biti dovoljna tri.

Prva smo kladionica u Srbiji koja je ozbiljno pristupila klađenju uživo. Na svetu postoji par servera na koje se svi oslanjaju, a PINN BET je potpuno nezavisan jer je razvio svoj sopstveni. Dok se konkurencija oslanja na automatiku servera, kod nas je čovek taj koji prati sve događaje i nudi najkorektnije kvote. Igrači se ne bore sa tehnologijom već u fer borbi sa čovekom. Takođe, naša ponuda igara za uživo klađenje je ubedljivo najveća i sa odličnim limitom uplate.

PINN BET je okupio grupu najboljih analitičara sa našeg jezičkog područja, čiji je zadatak da pomogne igračima da izaberu prave mečeve. Za razliku od konkurencije, čije se analize svode na tri retka sa par statističkih podataka, PINN BET vam nudi iscrpnu i sveobuhvatnu analizu mečeva iz svih sportova, iz svih liga, čak i iz onih koje ste retko imali prilike da gledate. PINN BET samo za vas pomno prati mečeve i predstavlja vam sve relevantne podatke. Naravno, dobijate i prognozu. A znate da PINN BET nikad ne greši.

Vaš PINN BET.