Utakmica Mančester junajted – Liverpul odložena je zbog nereda navijača koji su upali na “Old Traford”, a situaciju je pokušao da smiri srpski fudbaler Nemanja Matić.

Pristalice “crvenih đavola” su šetali po terenu, pevali, vikali, po neko je i šutirao loptu u gol. Tek po intervenciji policije napustili su teren i tada je bilo jasno da od utakmice neće biti. Ipak, Matić je želeo da se meč odigra.

Nekadašnji reprezentativac Srbije i čovek koji važi za veliki autoritet u svlačionici Junajteda imao je ideju da će navijači, nakon što on priča sa njima, prekinuti proteste!

Nije Matić bio jedini koji je želeo da priča sa navijačima i pokuša da smiri stuaciju – to su želeli da urade kapiten Hari Megvajer, Bruno Fernandeš i Skot Mektominej.

Njihovu molbu je uprava kluba odbila, da bi pomenuti fudbaleri na kraju bili besni na čelnike  jer im nisu dozvolili izlazak napolje.

Fudbaleri Mančester junajteda bili su smešteni u klupski hotel tokom incidenata i posmatrali su sve što se dešava. Kada su shvatili da od utakmice neće biti ništa otišli su kućama.

(pinnbet.rs)