Titula je sada i zvanično tu, a crveno-beli mogu da maštaju i o duploj kruni, pošto će biti domaćin Partizanu u finalu Kupa Srbije. Za to vreme, Mitar Mrkela mora da misli na leto.

On je prezadovoljan rezultatima, načinom na koji tim igra, ali najavljuje i pojačanja u redovima Crvene zvezde.

Dok je Stanković najavio ostanak u klubu, Terzić nastavak dominacije, a Mirko Ivanić želju za još jednim trofejem u sezoni, Mrkela je pričao i o igračkom kadru za narednu sezonu.

Dejan Stanković će biti na slatkim mukama, ako se može verovati onome što se između redova čita u saopštenju sportskog direktora.

”Čestitam svima u klubu na osvojenoj tituli. Ovo je zaista veliki uspeh za koji smo se borili svakodnevno i radili danonoćno. Nije bilo lako, ali smo pokazali kvalitet i od starta sezone pa do danas, demonstrirali da smo najbolja ekipa u Srbiji, a rekao bih i u regionu. Ne opuštaju nas uspesi, već nas teraju da budemo još bolji i postavljamo visoke ciljeve. Želimo da sezonu privedemo kraju na pravi način, a to bi bilo osvajanjem duple krune. Takođe, imamo ambiciju da sledeće sezone imamo još kvalitetniji tim i napravimo korak više”, istakao je Mrkela.

Crvena zvezda će 25. maja na stadionu „Rajko Mitić“, dočekati večitog rivala u okviru finala Kupa Srbije, a Mrkela ističe osvajanje duple krune kao sjajan način za kraj ove fudbalske godine.

”Želimo da osvojimo i Kup. Rekli smo na startu sezone jasno koji su nam ciljevi i ne bežimo od toga. Očekuje nas duel sa Partizanom i smatram da možemo da trijumfujemo i da ovu sezonu arhiviramo kao jednu od najuspešnijih u prethodnih mnogo godina. Ponoviću – lestvicu podižemo i ne bojimo se novih izazova”, zaključio je sportski direktor Crvene zvezde.

Navijači crveno-belih sada će ponovo misliti o Aleksandru Dragoviću, Aleksandru Prijoviću, Nemanji Radonjiću, Aleksandru Kolarovu, Nemanji Radoji, Nenadu Krstičiću i svim ostalim fudbalerima koji su godinama pojačanja iz snova.

(pinnbet.rs)