PINN BET je od početka brzo rastao, sazrevao i razvijao se, i za kratko vreme uspeo da postane ne samo konkurentan, već da stane uz rame sa najjačima u svojoj branši – organizaciji sportskog klađenja.

Sada PINN BET ima više od 150 poslovnica širom Srbije, u kojima ima mnogo toga da ponudi. Za kratko vreme smo stekli vaše poverenje zahvaljujući osnovnom postulatu poslovanja – igrač je uvek na prvom mestu!

Učinili smo sve da se u PINN BET lokalima osećate prijatno i komforno. Svaki naš prostor je uređen sa ukusom, a ljubazno i stručno osoblje nastoji da vam boravak učini što lagodnijim. Bogato iskustvo i znanje sticano i van granica Srbije visokostručna grupa bukmejkera i trejdera omogućava igračima obimnu ponudu sa izuzetno velikim kvotama.

Osim toga, korisnici naših usluga već su navikli i brojne druge pogodnosti prilikom klađenja poput brze isplate, najvećih bonusa, dodatnih bonusa u HAPPY HOUR periodu, kombinovanja redovne sa LIVE ponudom, slobodne igre…

Pored uobičajenog sportskog klađenja, pred igračima su i popularne igre sa brojevima – „Grčki kino“ i „Lucky G“. Takođe, za ljubitelje igara na automatima, nudimo širok spektar najmodernijih aparata. Kako bi, ionako sjajna saradnja bila unapređena, PINN BET insistira na međusobnoj interakciji sa igračima.

Sve važne informacije vezane za PINN BET i klađenje redovno i pravovremeno možete saznati na našem teletekstu (na TV Sport klub 1), magazinu koji svakog utorka i petka izlazi uz redovnu listu, kao i na portalu www.pinnbet.rs.

Ostanite uz nas i…